Ceintuurbaan 15, 8022 AW, Zwolle
+31(0)38-2031007

Partners

Onze partners

Vanuit Plokko werken we met diverse partijen intensief samen. Dat maakt ze heel belangrijk voor ons. Hieronder vind je een opsomming van de partijen waar we momenteel mee samenwerken.

We zijn lid van het Polymer Science Park. Het Polymer Science Park is hèt (open) innovatiecentrum voor de kunststoftechnologie. Als ontwikkel- en ontmoetingsplek voor het bedrijfsleven en kennispartners zorgen ze voor kennisoverdracht, faciliteren ze projecten en voeren ze de projecten uit.

Het Polymer Science Park ondersteund ons in ons onderzoek naar duurzame materialen. Tevens voorzien ze onze huisvesting.

www.polymersciencepark.nl

Samen met Grote Broer hebben we een lesmethodiek ontwikkeld voor 3d printen. We noemen het de 3dprinterleskist. Grote Broer is helemaal gericht op het lesgeven van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

www.grotebroer.com

deMINIfabriek zet jouw idee in no-time om in een tastbaar product. Van gepersonaliseerde sleutelhangers of sieraden tot behuizingen van je eigen bedachte gadget, geen idee is te gek. Barry van de deMINIfabriek adviseert en ondersteunt Plokko. Zijn kennis over 3d printen is voor ons een belangrijke aanvulling op onze eigen expertise.

www.deminifabriek.nl

Kleinkunstig is een belangrijke partner voor Plokko. Kleinkunstig is onze educatieve partner, zij verzorgen de workshops met de 3D-printerleskist. Meer informatie kun je vinden op www.3dprinterleskist.nl

www.kleinkunstig.nl

Plokko wordt ondersteund door de RVO met de WBSO. Hierdoor kunnen we makkelijker research doen naar de nieuwe technologieën die we gebruiken. De WBSO verlaagt voor ons de loonkosten en andere kosten en uitgaven die we maken.

www.rvo.nl

Plokko is verbonden met het Green PAC iLab. Bij hen krijgen we de juiste hulp om ons productidee verder te ontwikkelen, te maken en te vermarkten. Ze ondersteunen ons door hun netwerk en kennis.

www.greenpac.eu/nl/ilab/