WAAR IS DE WINNAAR VAN ONZE MAAK-HET-ZELF DESIGN WEDSTRIJD?

Waar is de winnaar?

Waar is de winnaar? Al een maand zoeken we de namen van de winnaars van onze maak-het-zelf designwedstrijd. Maar helaas, zijn ze niet te vinden! Wie help er mee?

In totaal hebben meer dan 220 volwassenen en kinderen een design ingediend. Daarmee is de wedstrijd een groot succes geweest. We hebben de vele ontwerpen en foto’s bekeken en daaruit is een top 5 per categorie gekomen. Na lang beraad zijn er twee winnende ontwerpen gekozen. Maar toen we de namen van de winnaars zochten in ons bestand… liepen we vast.

Tijdens de wedstrijd was er de vraag aan de deelnemers om na hun inschrijving op papier ook een foto per e-mail te sturen van het object, samen met de maker naar ons email-adres. Dit hebben deze makers niet gedaan.

En ja, dat hadden we ze wel gevraagd. Misschien dus eigen schuld? Dat zou je kunnen zeggen… Maar deze ontwerpen zijn binnen het categorie meer dan uniek.

Wie zoeken we?

Volwassenen: de rose hanglamp is gemaakt door een vrouw tijdens het RTL evenement Brightday in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit evenement was op 18 en 19 november 2017.

Kinderen: De staande lamp is gemaakt door een jongetje van 7 of 8 jaar, die samen met zijn opa aanwezig was tijdens SPARKMaker Festival in den Bosch. Dit evenement was op 1 juli 2017.

Help je mee zoeken?

Deel onze berichten via social media, met de pers. Hopelijk vinden we dan snel de makers! 🙂

Winnaar categorie volwassenen

Winnaar categorie kinderen

%s